Krogrännet

VANLIGA FRÅGOR


 
När kan man börja anmäla sig till Krogrännet 2017? Anmälan till loppet öppnar 18 december 2016.
 
 
Är startnummer och referensnummer samma sak? Nej.Referensnumret är till för att koppla din webanmälning till din inbetalning av anmälningsavgift. Startnummer är det nummer du har på din nummerlapp. Startnummer kommer att finnas i startlistan som publiceras på websidan några dagar innan loppet.
 
När är sista anmälningsdag? Sista anmälningsdag är 29 januari 2016
 
När kommer tävlings-PM med mer detaljerad information? Tävlings-PM kommer att läggas ut på web-sidan ca 2 veckor innan tävlingen.
 
Hur är det med isarna? För att se isläget, gå in på vår israpport-service. Den hittar du här!
 
Om loppet blir inställt, betalas anmälningsavgiften tillbaka då? Om loppet blir inställt (t.ex. p.g.a. för dåliga isar), betalas halva anmälningsavgiften tillbaka. Det görs med en överföring till ett bankkonto som deltagaren vid anmälan ska ange med bank, kontonr, clearingnr och kontoinnehavare. Om dessa uppgifter inte har angivits vid anmälan kan inte denna återbetalning göras.
 
Om jag blir sjuk och inte kan vara med, betalas anmälningsavgiften tillbaka då? Bara om du tecknat försäkringen Startklar hos Folksam. Den kostar 155 kr och är giltig from inbetalningsdagen. Det krävs dessutom läkarintyg. Läs mer om Startklar här: http://www.startklar.nu.
 
Vem arrangerar Krogrännet? Vallentuna Skridskoförening arrangerar Krogrännet i samarbete med Centrum Orienteringsklubb.
 
Hur långt är Krogrännet? Vi beräknar att nya Krogrännet är strax över 40 km långt inklusive landpassager.

Sidan senast uppdaterad: 2015-12-27